Esther Pols - Kleurenconsulent

Geniet van jezelf. Kijk met plezier naar jezelf. Zie jezelf als een schoonheid en straal.

Webmaster


Wie ben ik & Achtergrond


Deze website is ontworpen, gebouwd en wordt onderhouden door ir. Martin Visser. Ik ben afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft Werktuigbouwkunde, afdeling: Meet- en Regeltechniek, Mens- & Machinesystemen.

Hierna heb ik bij Everest werkervaring opgedaan met het ontwikkelen van software applicaties op verschillende platforms en databases. Dit betrof de "voorkant/interface" alswel de "achterkant" van zowel standalone en internet applicaties (90%). Hierbij heb ik ervaring opgedaan met: HTML/DHTML, Perl, PHP, JAVA/J2EE, Databases (Oracle, Microsoft Server 2000 en mySQL), XML/XSD/XSL en PDF/FOP.

Momenteel ben ik niet werkzaam en ben ik huisvader. Dit was een bewuste keuze om niet meer allebei te werken, zodat er minder stress was en regelmaat voor ons kind. Ik wil wel weer gaan werken, maar thuiswerken moet dan wel mogelijk zijn. In de tussentijd bouw ik websites om mijn vaardigheden bij te behouden.

Andere websites


Andere website die door mij zijn ontworpen en gebouwd:
  • Motion Consultancy.
  • Hieperdepiep (gestopt door omstandigheden)
  • Maasai Guide Adventures
    Helaas werd het onhoudbaar voor de eigenaar om de website in de lucht te houden.
Ook interesse? Neem dan contact op met mij.© 2016 Stralende Schoonheid. Alle rechten voorbehouden | disclaimer | webmaster