Esther Pols - Kleurenconsulent

Geniet van jezelf. Kijk met plezier naar jezelf. Zie jezelf als een schoonheid en straal.

Gastenboek


< | > | 1..... 16 17 18 19 20 van 22

Rachel8-11-2012 13:35:49
Hoi Esther,
Het is alweer even geleden, maar nog bedankt voor de leuke en gezellige kleurenanalyse. Het is handig om in de kledingwinkel sommige kleding gewoon over te kunnen staan omdat je al weet dat het je toch niet staat ;) het maakt shoppen dus een stuk makkelijker en leuker. Het is ook leuk om te zien wat je al niet met een simpel sjaaltje kan bereiken! 
Een aanrader voor iedereen :)
Groetjes Rachel
 
Gerline de Lange.20-9-2012 13:42:53
Dag Esther,

Ik vond de kleurenanalyse ontzettend interessant en kijk nu echt gericht naar mijn kleuren.
Heel erg bedankt daarvoor!
Groet,
Gerline de Lange.
 
Evelien Bel15-6-2012 22:22:30
Het is alweer een poosje geleden dat ik een kleurenanalyse bij je gedaan heb maar ik heb er elke dag nog plezier van! Gelukkig vond ik de kleuren die bij mij passen al heel erg mooi. Kleding kopen is veel makkelijker geworden omdat ik goed kan zien wat wel en niet bij mij staat.
Ik raad dan ook iedereen aan om zo'n professionele kleurenanalyse bij Esther te doen. Het is heel erg leuk!
 
Anja Vink 4-3-2012 20:04:22
Hallo Esther,

Al eerder heb ik een kleurenadvies gehad, maar die was anders dan die van jou. Dus ik ben erg blij dat ik het bij jou opnieuw gedaan heb, omdat ik er zeker van ben dat jij het juiste kleurenadvies hebt gegeven. Het is even wennen aan de andere kleuren die beter bij me passen, maar ik ben ervan overtuigd dat je het goed gezien hebt. Daarom ben ik erg blij dat ik een ochtend bij je geweest ben. En ik wil je ook bedanken voor de gezellige ochtend.   
 
Caroline Brak9-2-2012 20:42:31
Hoi Esther,
Net als mijn voorgangers ook alleen maar lovende woorden voor de fijne ochtend die we bij je hadden. Het interesseerde me om zoveel meer inzicht te krijgen in kleuren. Jij hebt misschien al gauw een idee welk 'type' iemand is, maar zo goed dat je dat iemand zelf laat ervaren!
Nogmaals bedankt voor je advies, ik ben al reclame voor je aan het maken. Jammer dat je zo ver weg woont, ik heb nog wel wat collega's die ok interesse hebben!
Veel zegen gewenst in je werk, Caroline
 
< | > | 1..... 16 17 18 19 20 van 22


© 2016 Stralende Schoonheid. Alle rechten voorbehouden | disclaimer | webmaster