Esther Pols - Kleurenconsulent

Geniet van jezelf. Kijk met plezier naar jezelf. Zie jezelf als een schoonheid en straal.

Gastenboek


> | 1 2 3 4 5 van 24

Jolanda 28-12-2021 17:21:42
Een fijne ochtend gehad bij Esther!

Warm.en persoonlijk liet ze me ervaren welke kleuren bij mij passen. Esther verteld met passie en kennis. 

Fijn gesprek gehad ook! 
Een aanrader!
 
Cobi Nieuwkoop 27-11-2021 18:00:40
Samen met mijn dochter hebben een kleurenanalyse gedaan bij Esther.
Het was een zeer ontspannen middag waar we op een andere manier zijn gaan kijken naar kleuren die ons goed staan! Het was ZEER verrassend.
Ook het meenemen van kleren uit je kast is heel handig, omdat we veel tips krijgen over hoe we onze kleren het beste kunnen  combineren, zodat de kleuren her best tot zijn recht komen bij onze huidskleur.
Kortom zeer zeker de moeite waard!!!!
 
Marc en Gertilde21-11-2021 19:16:25
We voelden ons zeer welkom, Esther is een gastvrije en vriendelijke vrouw. Ze heeft een hoog kennisniveau en laat jouw als klant ervaren wat kleur met je doet! Ze kijkt verder dan alleen kleuradvies. We zien terug op een leuke en gezellige ochtend. Nogmaals dank, Esther! We gaan z├ęker wat met je adviezen doen. Groetjes Marc en Gertilde
 
Nicoline, Ineke, Lieke en Jelma19-7-2021 13:22:01
We vonden het een gezellige ochtend! We hebben er veel van geleerd! We hebben toch best wat 'foute' kledingstukken ontdekt in onze kast.
Bij Esther voel je je snel op je gemak. Als we nu gaan winkelen gaat onze kleurenwaaier altijd mee in onze tas! 
 
Nienke2-7-2021 16:44:38
Ik kende Esther helemaal niet, maar al heel snel was ik op mijn gemak en voelde me ontspannen. Ze heeft kennis van zaken en neemt de tijd om alles rustig uit te leggen en te laten zien wat de kleuren met je doen. Echt een aanrader om een keer te doen. Het helpt mij om gerichter kleding uit te kiezen, zodat het kleuren zijn die mij flatteren. Erg bedankt Esther! Ook ontzettend leuk om te merken dat je er zelf veel plezier in hebt en je het met je hart doet! Gods zegen! 
 
> | 1 2 3 4 5 van 24


© 2016 Stralende Schoonheid. Alle rechten voorbehouden | disclaimer | webmaster