Esther Pols - Kleurenconsulent

Geniet van jezelf. Kijk met plezier naar jezelf. Zie jezelf als een schoonheid en straal.

Gastenboek


< | > | 1..... 2 3 4 5 6 van 28

Lenny5-7-2022 08:38:24
Samen met een vriendin een uitgebreid, maar ook erg praktisch kleding en make up advies gekregen. Fijne ontvangst met thee en koffie. 
Ik heb er veel aangehad en zeker de moeite waard. 
Vond het ook leuk dat ik kleding heb kunnen achter laten. Tip: neem heel veel kleding mee, zeker als je twijfelt en het misschien toch al wil wegdoen. Fijn idee als je weet dat er nog iemand ander blij mee gemaakt kan worden of het anders naar een mooie organisatie gaat. 
 
Nienke3-6-2022 10:56:42
Het was even ver rijden, maar zeker de moeite waard. Gezellig ontvangst met koffie/thee en iets lekkers.

Esther vertelt goed wat alles inhoudt.
Zij heeft alles goed voorbereid, legt tussendoor goed uit. Laat echt zien wat de kleuren met je huid doen, ik vond het ook fijn dat zij stil staat bij de schoonheid die ik van God heb gekregen. Unieke kleur ogen,haar. Nooit gedacht dat pastelkleuren mij zo goed zouden staan:) Waardevol!
 
Jolanda2-6-2022 09:02:57
Voor de verjaardag van mijn vriendin heb ik haar uitgenodigd voor een kleurenanalyse bij Esther, samen hebben wij genoten van een gezellige ochtend.
We hebben leuke tips ontvangen voor onze kleding, make-up en haarkleuring
Wat een enorme aardige en lieve vrouw is Esther!!!
Ze heeft veel kennis om te adviseren welke kleuren het mooist bij je passen.
Een echte aanrader dus!!!
 
Evelien 27-5-2022 11:25:52
Samen met mijn schoonzus en vriendin kwamen we met z'n drietjes een ochtend langs bij Esther. We hebben genoten van de tijd die Esther neemt, haar kennis en de effecten die zichtbaar waren in de spiegel, haar zachtheid, gastvrijheid, eigen verhaal en de gezellige boel die ontstond toen we door onze meegebrachte garderobes gingen. Mijn ogen zijn geopend voor wat kleur kan doen, geeft je echt een nieuwe bril om door te kijken! Aanrader!
 
Marianne Van Amstel26-5-2022 21:07:35
Voor mijn verjaardag wilde ik eens een kleuradvies voor mijn kleding hebben.
Ik ben blij dat ik dit gedaan heb. Op een professionele manier heeft zij een goede analyse gegeven van wat de juiste kleuren zijn voor mij. Ze neemt hier ruim de tijd voor. Desgewenst kan je ook naar je huidige kleding laten kijken.
Ik kan haar bij iedereen aanbevelen

Dank je wel Esther
 
< | > | 1..... 2 3 4 5 6 van 28


© 2016 Stralende Schoonheid. Alle rechten voorbehouden | disclaimer | webmaster