Esther Pols - Kleurenconsulent

Geniet van jezelf. Kijk met plezier naar jezelf. Zie jezelf als een schoonheid en straal.

Gastenboek


< | > | 1..... 2 3 4 5 6 van 23

Annemarie22-6-2018 08:08:54
Ik heb samen met mijn moeder een kleurenanalyse van Esther gekregen. We zijn gestart met het bekijken van de basiskleuren en wat daarin de tonen van je huid benadrukt en ophaalt en wat daarin juist andere tonen naar boven haalt die je een minder mooie uitstraling geven. Leerzaam, daar ik altijd dacht dat andere kleuren mij beter stonden! Van daaruit werd de analyse steeds specifieker naar make-up, haarkleur en sieraden. Leuk om te zien dat mijn moeder en ik in hetzelfde palet vallen!
 
Annemarie22-6-2018 08:01:44
We vonden het leuk om samen te doen, zodat je ook bij elkaar kunt zien, wat werkt en wat minder goed werkt, dit is bij jezelf in het begin vaak lastig, terwijl het bij een ander wat meer opvalt. We hebben genoten van de persoonlijke aandacht, vriendelijkheid en openheid van Esther.
 
Thirza13-4-2018 15:11:48
Het is alweer even geleden dat ik bij Esther ben geweest. Maar ik denk nog altijd met plezier terug aan de kleurenanalyse die ik heb laten doen bij haar. Het was een erg prettige en rustige uitleg. Esther neemt alle tijd om te adviseren. Wat ik ook heel fijn vond was dat ze naar mijn huidige kleding gekeken heeft. Er waren wat kledingstukken die ik beter niet kan dragen maar ook zeker kledingstukken die ik heel leuk kan kombineren. Ik ga binnenkort met mijn moeder
 
Carla Oostveen8-6-2017 15:59:53
Ik heb met mijn dochter en nog een groepje van 3personen een kleuren workshop gedaan bij Esther. Wat een geweldige workshop! Esther heeft mij goed laten zien welke kleuren er bij mij pasten op een ontspannen en leuke manier. Grappig was het om te zien wat kleuren doen voor je uitstraling. Ik kijk nu heel bewust welke kleuren er bij mij passen met behulp van de kleurenwaaier( hihihi). Dankjewel Esther voor de leuke, gezellige,leerzame workshop.
 
Wendy7-6-2017 13:37:24
Het was echt een geweldige workshop bij Esther! Echt de moeite waard: wat kleuren allemaal voor je kunnen doen is bizar om te merken. Esther nam echt de tijd voor iedereen die er was (wij waren met een groepje van 5 personen). Ze betrok ons allemaal bij wat ze deed en liet ons ook zelf vertellen wat we zagen. Ik heb veel geleerd van de workshop en kijk nu bewuster naar welke kleuren bij mij passen en op welke manier. Vooral met het matchen van kleding let ik nu heel erg op. Bedankt Esther!
 
< | > | 1..... 2 3 4 5 6 van 23


© 2016 Stralende Schoonheid. Alle rechten voorbehouden | disclaimer | webmaster