Esther Pols - Kleurenconsulent

Geniet van jezelf. Kijk met plezier naar jezelf. Zie jezelf als een schoonheid en straal.

Gastenboek


< | > | 1..... 4 5 6 7 8 van 21

Ingrid Terhaar15-12-2015 21:51:19
Lieve Esther, ik heb een leerrijke ochtend gehad tijdens het uitzoeken van de kleurenanalyse. De adviezen die je geeft zijn heel duidelijk en je neemt de tijd om uitleg erbij te geven. De ochtend was zo snel gegaan. Je geduld en vriendelijkheid waarmee je advies geeft zijn hartverwarmend en liefdevol . Ik kan een ieder aan bevelen zo,n kleurenanalyse te doen. Is verrassend en boeiend. 
Diane en Alie18-11-2015 13:04:35
Beste Esther,

Ik was al een keer bij je geweest en was zo blij met je adviezen dat mijn moeder ook graag wilde komen. Bij binnenkomst zag je al wat voor type mijn moeder was. Proefondervindelijk zag mijn moeder het ook. Wat ontzettend bijzonder dat de juiste kleur zoveel verschil kan maken. Met de waaier gaan we aan de slag, winkelen wordt opeens makkelijk en weer leuk!
Hartelijk bedankt voor je advies!

Groet, Diane en Alie
 
Arjanne en Elleke4-11-2015 10:17:03
Beste Esther,
nog hartelijk bedankt voor de kleurenanalyse die je bij ons hebt gedaan. We hebben een leuke ochtend gehad, waarin je rustig en duidelijk ons liet zien welke kleuren mooi bij ons staan (en welke kleuren niet). Je nam alle tijd om onze vragen te beantwoorden, heel fijn. En het winkelen is inderdaad een stuk makkelijker.
Groetjes,, Arjenne en Elleke.
 
Marian18-6-2015 21:50:05
Esther, dank je wel voor de gezellige ochtend! 
De manier waarop jij laat zien wat kleuren met je doen.. Erg goed!! 
Hele nuttige en bruikbare tips gaf je me. Dit maakt de volgende keer shoppen vast nog leuker!

Groetjes, Marian
 
willy17-6-2015 18:25:24
Wat een mooie avond.. De schoonheid van de vrouw!.. Samen onze vrouwenclub van de kerk de bijbel door..Hoe ziet God de schoonheid van de vrouw.. 
Een korte kleurenanalyse.. alle tijd om je vragen te stellen.. 
Echt een aanrader om ook met een vrouwengroep te doen.. Dank je wel Esther voor je heldere uitleg en je enthousiasme.. Het was mooi om dit ook van Gods Woord te mogen horen en zien.. 
 
< | > | 1..... 4 5 6 7 8 van 21


© 2016 Stralende Schoonheid. Alle rechten voorbehouden | disclaimer | webmaster