Esther Pols - Kleurenconsulent

Geniet van jezelf. Kijk met plezier naar jezelf. Zie jezelf als een schoonheid en straal.

Gastenboek


< | > | 1..... 3 4 5 6 7 van 27

Nicoline, Ineke, Lieke en Jelma19-7-2021 13:22:01
We vonden het een gezellige ochtend! We hebben er veel van geleerd! We hebben toch best wat 'foute' kledingstukken ontdekt in onze kast.
Bij Esther voel je je snel op je gemak. Als we nu gaan winkelen gaat onze kleurenwaaier altijd mee in onze tas! 
 
Nienke2-7-2021 16:44:38
Ik kende Esther helemaal niet, maar al heel snel was ik op mijn gemak en voelde me ontspannen. Ze heeft kennis van zaken en neemt de tijd om alles rustig uit te leggen en te laten zien wat de kleuren met je doen. Echt een aanrader om een keer te doen. Het helpt mij om gerichter kleding uit te kiezen, zodat het kleuren zijn die mij flatteren. Erg bedankt Esther! Ook ontzettend leuk om te merken dat je er zelf veel plezier in hebt en je het met je hart doet! Gods zegen! 
 
Irene Van der Hart22-12-2020 17:28:49
Ik wilde mijn vriendin een cadeau geven en bedacht een origineel iets. Een kleurenadvies, daar ik ervan overtuigd was dat ze wel wat meer kleur kon gebruiken. Ik kwam ,na veel zoekwerk,de site van Esther tegen. En dat bleek een goede keuze. Spontaan enthousiast en bevlogen ging ze met de sjaaltjes aan de gang. En uitleg was niet eens nodig. Je zag gewoon wat kleuren deden voor iemands uitstraling. Dat gaf de overtuiging. We weten nu welke kleuren het beste staan. Het was een heerlijke ervaring.
 
Gerda van Dorp10-12-2020 08:18:00
Hoi,
Ik heb een heerlijke morgen gehad bij Esther.
Kleding maak ik altijd zelf maar was benieuwd of ik goed zat qua kleuren.
Was verrast dat bepaalde kleuren mij heel goed stonden terwijl ik die niet gebruikte. Na het advies pak ik de kleurenwaaier erbij als ik nieuwe stoffen koop. Wat ook leuk is dat je nu ook oplet bij cursisten en hun ook tips kan geven. Groetjes Gerda van Dorp
 
C. Egberts25-3-2020 20:36:26
Wij hebben Esther uitgenodigd voor een gezellige Ladiesnight bij ons in de kerk. Het was een zeer geslaagde avond, waarbij Esther in groepsverband uitleg heeft gegeven. Uiteraard was er geen tijd om ieder een persoonlijk advies te geven,maar iedereen (25 dames) is toch aan de beurt gekomen met een vraag als je advies over bv 1 kleur wilde. Erg leuk.
We gingen allemaal met een nieuwe kijk op wat kleuren met je doen, de deur uit..
 
< | > | 1..... 3 4 5 6 7 van 27


© 2016 Stralende Schoonheid. Alle rechten voorbehouden | disclaimer | webmaster