Esther Pols - Kleurenconsulent

Geniet van jezelf. Kijk met plezier naar jezelf. Zie jezelf als een schoonheid en straal.

Gastenboek


< | > | 1 2 3 4 5 van 21

Carla Oostveen8-6-2017 15:59:53
Ik heb met mijn dochter en nog een groepje van 3personen een kleuren workshop gedaan bij Esther. Wat een geweldige workshop! Esther heeft mij goed laten zien welke kleuren er bij mij pasten op een ontspannen en leuke manier. Grappig was het om te zien wat kleuren doen voor je uitstraling. Ik kijk nu heel bewust welke kleuren er bij mij passen met behulp van de kleurenwaaier( hihihi). Dankjewel Esther voor de leuke, gezellige,leerzame workshop.
 
Wendy7-6-2017 13:37:24
Het was echt een geweldige workshop bij Esther! Echt de moeite waard: wat kleuren allemaal voor je kunnen doen is bizar om te merken. Esther nam echt de tijd voor iedereen die er was (wij waren met een groepje van 5 personen). Ze betrok ons allemaal bij wat ze deed en liet ons ook zelf vertellen wat we zagen. Ik heb veel geleerd van de workshop en kijk nu bewuster naar welke kleuren bij mij passen en op welke manier. Vooral met het matchen van kleding let ik nu heel erg op. Bedankt Esther!
 
Gerline7-6-2017 12:37:43
Alleen een kleurenanalyse gedaan en alle aandacht gekregen.
Alle vragen die ik had m.b.t. kleuren werden goed beantwoord.
Daarnaast is Esther een super lieve vrouw en wordt je gastvrij ontvangen!
Dankjewel Esther!
 
Janneke van Beek9-5-2017 21:26:55
Samen met mijn vriendin bij Esther een kleurenanalyse gedaan!
Het was een ontspannen en fijne ochtend.
Heel verrassend om te zien wat kleuren met je ogen, lippen en huid doen.
Ik vond het mooi om te ontdekken met welke kleuren ik de natuurlijke schoonheid die God mij gegeven heeft kan versterken en naar voren halen.
 
Petra, Elisabeth, Debora8-1-2017 09:27:17
't bezonder aan jou kleurenadvies vindenwij:dat je geen 12 in een dozijn bent,maar ook een mix kan zijn van 2 kl.waaiers.Dat maakt je veelzijdig en uniek kunt zijn in de kleuren die jou laten stralen.
Zelf heb ik al eerder een kleurenadvies gedaan,waarbij ik op een herfstwaaier uitkwam, je zag dat er iets niet klopte en bood aan aan om een second opion te doen,hartelijk dank daarvoor!Ik bleek in mix te hebben.Mijn dochters hebben ook een second opion gedaan ook zij waren een mix. 
 
< | > | 1 2 3 4 5 van 21


© 2016 Stralende Schoonheid. Alle rechten voorbehouden | disclaimer | webmaster