Esther Pols - Kleurenconsulent

Geniet van jezelf. Kijk met plezier naar jezelf. Zie jezelf als een schoonheid en straal.

Gastenboek


< | > | 1 2 3 4 5 van 23

Suzanne8-11-2018 07:14:13
We vonden de workshop heel leuk en leerzaam. Esther was erg enthousiast en nam ruim de tijd per persoon om de kleuren te bespreken. Ook is het handig dat kleding, make-up en haarkleur erbij betrokken worden. Dat maakt het praktisch en makkelijk toepasbaar. Het was een hele gezellige middag!
 
Anja31-10-2018 15:30:12
Mijn moeder, zus en ik hebben een leuke, gezellige en leerzame middag gehad waarbij mijn zus en ik allebei een kleurenanalyse kregen. Ik vond het erg leuk om te ontdekken wat de verschillende kleuren doen met je; welke versterken je natuurlijke kleuren en welke kleuren juist niet. Ook erg fijn dat je het effect bij een ander kunt zien. Esther liet ons steeds eerst reageren op de verschillende kleuren sjaals, voordat ze zelf uitlegde wat die kleuren met ons deden en waarom. Bedankt, Esther!
 
Trudy5-10-2018 11:50:06
Ik heb mijn twee heel verschillende dochters een kleuranalyse cadeau gedaan. Heel leuk om toe te kijken en duidelijk het verschil van gekleurde sjaals te zien. Mijn dochters zijn heel blij met het resultaat en stralen nu meer, dankzij het advies van Esther. 
Esther bedankt voor de fijne middag!
 
Maria4-10-2018 13:30:28
We hebben een ontzettend leuke middag gehad met z' n viertjes, zussen bij elkaar! En het was heel leuk om het daarna nog in praktijk te brengen. We hebben ook nog napret gehad van de kleurenanalyse, want kleding die niet in de waaier bleek te passen, hebben we gewoon met een ruilbeurs omgeruild, dus dat was nog een keer een gezellige middag. Bedankt voor de gastvrijheid en gezelligheid. Hartelijke groet, Maria.
 
Willemijn 3-10-2018 19:20:08
Kort geleden heb ik een kleurenanalyse gekregen van Esther. En wat ben ik er ontzettend blij mee! Het heeft mijn kijk naar kleuren verbreed en het winkelen gaat nu ook makkelijker. De sessie was heel gezellig en leerzaam. Esther zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en helpt je te laten zien welke kleuren je staan of juist niet. Ik ben heel blij dat ik een kleurenanalyse van Esther heb gehad en kan het je ook zeker aanraden!
 
< | > | 1 2 3 4 5 van 23


© 2016 Stralende Schoonheid. Alle rechten voorbehouden | disclaimer | webmaster