Esther Pols - Kleurenconsulent

Geniet van jezelf. Kijk met plezier naar jezelf. Zie jezelf als een schoonheid en straal.

Gastenboek


> | 1 2 3 4 5 van 28

Annelot, Lise , Cootje en Anne 25-5-2024 05:10:51
De kleurenanalyse door Esther was erg leuk, professioneel en gezellig! Esther legt de dingen goed uit, is vriendelijk en straalt zelf de boodschap van stralende schoonheid uit als ze met ons aan het werk is in haar vriendelijkheid, meedenken, op waarde schatten van vragen en het goed aansluiten bij wie wij zijn. Al met al: We hebben een hele goede en gezellige workshop gehad met 2 opfrissers en 2 analyses! 
 
Anne20-5-2024 11:31:18
Voor mijn verjaardag kreeg ik een kleurenanalyse cadeau. Spontaan mocht mijn moeder ook nog aanschuiven bij de analyse en samen hebben wij het erg leuk gehad. Esther nam ons met veel aandacht en enthousiasme mee in de wereld van kleuren. Zij leerden ons wat verschillende kleuren met onze uitstraling deed, zonder dat er iets niet mocht. Ik raad het iedereen aan die meer rust in zijn/haar kast wil! 
 
Femke4-4-2024 21:21:40
Ik heb de kleuranalyse bij Esther cadeau gekregen van mijn collega's, in combinatie met een fashioncheque. Een top cadeau!
De analyse was inzichtgevend en gezellig. Ik voelde me erg welkom bij Esther thuis. Esther is kundig en neemt echt de tijd voor je. Meenemen van je eigen kleding en make-up is top. Hiermee kon in mijn fris opgedane kennis gelijk toepassen. Kortom een aanrader. Bedankt Esther!
 
Carmen2-4-2024 08:56:51
Samen met mijn moeder hebben we een kleurenadvies gekregen van Esther. Ze nam echt de tijd en kon goed uitleggen waarom de ene kleur wel werkt bij je huid/haar en de andere niet. Een aanrader voor iedereen zodat je alleen nog maar de 'juiste' kleuren draagt!
 
Iris2-4-2024 08:27:12
Een aantal weken geleden ben ik, samen met mijn moeder, langsgegaan bij Esther. Het was een ontzettend leerzame en gezellige ochtend waar we veel geleerd hebben. Esther is een fijne gastvrouw en nam de tijd voor ons beide. Mijn moeder en ik gingen naar huis met een mooie kleurenwaaier en een hoop extra kennis. Echt een aanrader!
 
> | 1 2 3 4 5 van 28


© 2016 Stralende Schoonheid. Alle rechten voorbehouden | disclaimer | webmaster